Site icon Szegeder Archívum

Másnak is feltűnt, hogy nyár van?

Másnak is feltűnt, hogy nyár van?

Egészen furcsa dolog történik, ha az időjárást nézzük. Ha valaki reggel felkel és kitekint az ablakán, azt látja, hogy hét ágra süt a nap, majd ha kilép a házból, érezheti is, hogy délelőtt tavaszias idő van, délutánra azonban olyan szinten felmelegszik a levegő, hogy az már betudható egy enyhébb nyári napnak. És ez nem is fog változni egyhamar, ma 27-28 fok lesz Szegeden, sok-sok napsütéssel.

Az Időkép előrejelzése szerint kedden szintén napos, csapadékmentes, nyugodt időre van kilátás. A hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.
Szerdán is sok napsütésre számíthatunk, felhők alig lesznek az égen. Reggelre viszont ismét sokfelé képződhet pára, köd, mely helyenként tartósabban is megmaradhat. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 26 fok között alakul, de a ködös tájakon 20 fok alatti maximumokra van kilátás.
Csütörtökön is kitart a vénasszonyok nyara, reggelre viszont több helyen pára, köd képződhet, mely néhol napközben sem oszlik fel. Ezeken a tájakon 20 fok alatti, máshol 21-26 fok valószínű. Szeged inkább máshol van.

 

Nyitókép: Szegedi Repülőnapok & Légiparádé / Facebook

Exit mobile version