Site icon Szegeder Archívum

Megszólalt az Ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Nagyon sok idő után újabb poszt jelent meg az ominózus ”Az ördög ügyvédje” nevű Facebook-oldalon. Ebben nemes egyszerűséggel csak az áll: „Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Írta ezt az után a titokzatos ismeretlen, hogy tegnap mi is megírtuk a hvg.hu információi alapján; A rendőrség szerint Czeglédy Csaba az ”Ördög ügyvédje”, a kihallgatási jegyzőkönyvből ugyanakkor az derül ki, hogy nem tudják, ki regisztrálta a blogokat, ahol a tartalmak megjelentek. A kihallgatási jegyzőkönyvben leírtak szerint a ”Borkai Zsolt valódi arca nevű Facebook-oldal 2019. október 2-i létrehozásakor használt IP címet nem adta ki a Facebook, ezért kétséget kizáróan nem tudja a rendőrség bizonyítani, hogy az oldal létrehozásakor az kinek vagy kiknek az internet előfizetéséhez tartozott azon a napon.

Korábban a rendőrség azért gyanúsította Czeglédyt, mert az ő bankkártyájáról hirdették a Borkai Zsoltot leleplező cikkeket a Facebookon. Ezt tegnap módosították. „A rendelkezésre álló adatok alapján a jogász végzettségű gyanúsított hozta nyilvánosságra az ügy tárgyát képező kompromittáló videófelvételt, amely különleges személyes adatokat tartalmazott, és amelynek nyilvánosságra kerülése a felvételen szereplő személyeknek jelentős érdeksérelmet okozott” – közölte az ügyészség kedden. Czeglédy nevét nem említették ugyan, de a rendőrség gyanúsítás módosításával kitalálható, hogy ő lehet az a bizonyos személy.

“Ami ma (kedden) történt, a legsötétebb időket idézi: az ügyészség bűncselekmény határát súroló módon, bizonyítékok nélkül utasította a nyomozó hatóságot, hogy ezt a képtelenséget közöljék. Az időzítés nem véletlen: a Fidesz az ügyészséget felhasználva akar az előválasztásba beavatkozni. Félnek tőlem, de nem félek tőlük” – ezt már Czeglédy Csaba mondta a hvg.hu-nak a fentiekre reagálva, aki információi szerint egyébként az Alkotmányvédelmi Hivatal munkatársai dolgoztak Borkai Zsoltra és Rákosfalvy Zoltánra, hogy ”lecsavarják” őket.

 

Exit mobile version