Site icon Szegeder Archívum

Mihálik Edvin: Nemesi Pál és a Fidesz hülyének nézik a szegedieket?

Mihálik Edvin közérdekű adatigénylést nyújtott be a Miniszterelnökséghez azért, hogy megtudja, mennyibe kerül Nemesi Pál tevékenysége, vagy ahogy ő fogalmazott, „sok üres ígérete ”.

„Először ki sem akarták adni az adatokat a járványra hivatkozva, majd amikor jeleztem nekik, hogy ez alkotmányellenes, végre válaszoltak” – írta posztjában a Momentumos képviselő, a párt szegedi elnöke, Zöld Város Programért felelős tanácsnok.

Azon viszont meglepődött, amit közöltek vele: Kiss Balázs Imrének – aki a Dél-Alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna szóvivőjeként tevékenykedik, valamint a Szeged365 nevű hírportál szerkesztőségének egyik vezetője – a Miniszterelnökség tájékoztatása szerint semmilyen szerződéses jogviszonya nincsen velük.

„Hogy lehetséges az, hogy Kiss ennek ellenére magát nagy nyilvánosság előtt, megtévesztő módon a Dél-Alföldi Gazdaságfejlesztési Zóna hivatalos szóvivőjének nevezi?” – teszi fel a kérdést a Zöld tanácsnok.  Majd kifejti, hogy a szóvívő

Mihálik szerint vagy arról lehet szó, hogy Kiss Balázs illetéktelen módon adja ki magát szóvivőnek, vagy Nemesi Pál szándékosan úgy alkalmazza őt, hogy a részleteket az adófizetők ne ismerhessék meg. Posztját azzal zárja, hogy újabb levelében ezekre a Miniszterelnökségnél is rákérdezett.

Exit mobile version