Site icon Szegeder Archívum

Mindkét időmérőn a pole-ban Michelisz

Mindkét időmérőn a pole-ban Michelisz

Kiváló pénteket tudhat maga mögött Michelisz Norbert a BRC Hyundai N Squadra Corse csapat versenyzője a Túraautó-világkupa maláj időmérői után. Mindkétszer az első helyen végzett, jócskán megverve a mezőnyt. Ami fontosabb, hogy az összetettben második Esteban Guerrieri, az első kvalifikáción csak a 10. helyet szerezte meg, a másodikon Norbit követte, így a magyar versenyző 15 pontra növelte az előnyét. Ez azt jelenti, hogy vasárnap nem szükséges minden futamon nyernie ahhoz, hogy ő legyen a WTCR történetének első magyar világbajnoka.

Fotó: vezess.hu

Abban biztosak lehetünk, hogy Michelisz mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a legjobb helyezést érje el, és magabiztosan nyerje meg a sorozatot. A második időmérő után azt nyilatkozta, hogy boldog, amiért ilyen jól sikerült a Q2 és a Q3, és örül, hogy Guerrieri ilyen közel van hozzá, hiszen így kemény csata várható, ezt mindketten tudják.

Egyébként Tassi Attila a 21. és a 12. helyet szerezte meg az időmérőn, így persze érte is szoríthat a szurkolótábor, hogy egy jó versenyhétvégével zárja az évet.

Vasárnap mindhárom futamot közvetíti az M4 Sport.

Exit mobile version