A szegedi Jobbik-irodában már rendőrruhás Jakab Péter-figurával várják az elszámoltatást

Rendőrruhás Jakab Péter, rabruhás Orbán Viktor. Ilyen figurákkal díszítette fel Püspök utcai irodáját a Jobbik szegedi szervezete, ezzel várva az előválasztást.

Jakab Péter egyébként pont ma reggel posztolt arról, hogy ő a garancia arra, hogy lesz elszámoltatás. Mint a posztban fogalmaz, „a kormányváltás utáni első napon csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, fel kell állítani román mintára a magyar korrupcióellenes ügyészséget. Aki bizonyíthatóan lopott, felelősségre kell vonni, mint ahogy azt is, aki szemet hunyt a lopás felett. A börtön mellett alkalmazni kell a vagyonelkobzás eszközét is. Azt, akit a Fidesz formailag jogszerűen juttatott irreálisan magas állami megrendeléshez és így milliárdos vagyonhoz, 90 százalékos vagyonnövekmény-adóval kell sújtani, a befolyt pénzt pedig a magyar családok támogatására kell fordítani”. A végén hozzátette: „További részleteket az elszámoltatás sikere érdekében nem árulok el. 😊 Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak! 🇭🇺”

A képen külön vicces egyébként, hogy jól kivehetően egy a baloldalon is látható aláírós plakátot hasznosítottak újra, illetve körbevágták arról Jakab fejét (meg még tíz centinyi hátteret), és azt ragasztották a fejetlen rendőrre.

A képet köszönjük olvasónknak. Ha te is látsz valami érdekeset a városban, küldd el nekünk Facebook-üzenetben vagy a hello@szegederarchivum.hura.