Alcsúton házasodhat ma össze Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, ha igazak a sajtóhírek

A 168 óra információi szerint úgy tűnik, hogy a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének időpontjával kapcsolatos pletykák igazak, tehát szeptember 24-én, egészen pontosan ma tarthatja.

A lap szerint a napokban felmerült, hogy a pár egyáltalán nem Tihanyban, esetleg Tokajban tartja majd a lakodalmat, amiről eddig szó volt, hanem Alcsúton a milliárdos egyik birtokán, persze a legnagyobb titokban.

Azt találták furcsának, hogy az új helyszínnél lévő Alcsúti Arborétum honlapjára a következő volt kiírva: „2021. szeptember 4-én, szombaton, illetve 2021. szeptember 13-26-ig technikai okok miatt az Alcsúti Arborétum zárva tart!” Ki is küldték egy kollégájukat, aki arról számolt be, hogy valóban gyanús, amint a területet kordonokkal kerítették körbe, melyeket pluszban fekete textillel takartak el.

A helyszínt biztonsági őrök hada vette körül, akiktől érdeklődtek, hogy mi lesz ott. Egyikük szerint rendezvény lesz az arborétumban, másikuk pedig ezzel ellentétesen azt állította, filmforgatás zajlik. További árulkodó jel szerintük, hogy a területet a Mészáros Lőrinc cégeivel, érdekeltségeivel rendszeresen együttműködő Eurovéd Security Zrt. biztosítja.

A 168 óra fotósa szerint a helyszínen nem forgatásra utaló jelek, inkább rengeteg, esküvőre emlékeztető dekoráció volt látható, mint például hófehér virágok, sátrak, székek. Ezen kívül őrökből is meglehetősen sok volt, akik ellenségesek voltak. Bár biztosat nem lehet tudni, a helyi lakosok közül többen úgy tudták, valóban Alcsúton kel egybe a pár, ám erről a násznépet is csak az utolsó pillanatban értesítik.