Elúszott az olimpiai selejtező reménye

Mindkét csapaton látszott, hogy nagyon elfáradtak az elmúlt napok mérkőzései után. A mérkőzés elejét talán a magyarok kezdték jobban, tíz perc után 4-3-ra vezettünk is. De sajnos ez volt az utolsó az első félidőben, hogy mellettünk volt nagyobb szám az eredményjelzőn.

Talán a portugálok kevésbé pontatlanul játszottak, a mérkőzés elején inkább tartalékoltak, és kegyetlenül kihasználták a játékosaink hibáit. A 22. percnél Bóka egy majd egészpályás gólt szerzett, amivel újra döntetlenre módosította az állást, de később újra elhúzott az ellenfél.

Nem játszott rosszul a csapat a játékrészben, de a szabálytalanságok megbosszulták egymást, míg mi kihagytuk az egyetlen büntetőt, amit kaptunk, addig Belone Moreira mind az öt megítélt hetest bevágta.

Három góllal is elhúzhattak volna a Portugálok, de Areia lába leért a félidő végén, így hiába szerzett gólt, 16-14-gyel fordultak a felek. A Bánhidi, Bóka, Balogh hármas 11 gólt vállalt, ami nagyszerű mutató azt tekintve, hogy Bánhidi Bence tegnap is több mint 50 percet a pályán töltött.

A második félidő sem indult jobban, újabb büntetőt hagyott ki Balogh, majd néggyel húztak el a portugálok. Voltak jó periódusok, de sajnos, amikor a magyarok gólokat lőttek, akkor a portugálok is. Bő negyedóra elteltével ötre nőtt a különbség a két csapat között.

Az utolsó negyed órára teljesen széthullott a csapat, és úrrá lett az enerváltság a játékosokon. Még szerencsénk se volt, hiszen a portugáloknál alig akadt olyan játékos, aki nem hibátlan lövésmutatóval fejezte be a mérkőzést.

A vége 34-26 lett, így az olimpiai selejtező reménye is elillant. Nagyszerű magyar csapat lépett pályára a mérkőzéseken és nem lehet hibáztatni őket, hiszen erőn felül teljesített mindenki és szép eredménnyel zárták az Európa-bajnokságot. Szép volt fiúk!!!