Site icon Szegeder Archívum

Fideszes szlogennel hirdeti magát a Facebookon Nemesi Pál

Hivatalosnak tekinthető, hogy bejelentkezett szegedi polgármester-jelöltnek a millárdos iparkamaraelnök, Ferroép-tulaj Nemesi Pál, ugyanis elindult egy hivatalosnak látszó jelölti Facebook-oldala. Ezen ugyan tagadja, hogy fideszes jelölt lenne, de a kormánypártokéval megegyező szlogennel indít.

Forrás: Facebook

„Szeged az első” – ezzel a szlogennel indít Nemesi Pál tegnap délután létrehozott jelölti Facebook-oldala, amelyen ugyan azt írják róla, hogy nem fideszes és pártoktól független jelölt, a szlogenje eléggé rímel a Fidesz “nekünk Magyarország az első” és annak a például a most éppen újra Szegedben “potenciált látó” Lázár János által lokalizált “Vásárhely az első” szlogenekre.

 

 

Friss oldalán egyébként nincs túl sok érdemi tartalom egyelőre, de a jelölti lap élesítésének annyi jelentősége van, hogy ezzel hivatalosnak tekinthető az indulása, korábban csak annyi történt, hogy miután a sajtó megszellőztette az indítását, először cáfolták, hogy a Fidesz jelöltje lesz, de azért nyitva hagyta, hogy elindul függetlenként, majd Róvó László SZTE-rektor végigturnézta azzal a kormányközeli médiát, hogy őt ajánlja polgármester-jelöltnek.

Az oldalra eddig egyedül egy jegyzetet tettek ki “Amiért létrehoztuk az oldalt” címmel, amelyben többek közt a következőket írják:

Nemesi Pált megkerestük kérdéseinkkel, hogy az oldal hivatalos indulásának bejelentésével egyenértékű-e és ezek szerint nem is fogja-e támogatni a Fidesz. Amint válaszol, közöljük.

Exit mobile version