Tóth Péter szerint látszik, hogy Orbán Viktor követi a munkásságát és ugyanazokat a problémákat sorolja a határnál, mint amiket ő is szokott

A kampányidőszakokban a politikusoknál van egy olyan jelenség, hogy egy idő után már ők maguk is annyira leszarják az egészet, hogy képesek kvázi bármit leírni/elmondani/megígérni. Úgyse fogja senki megkérdezni, hogy mi értelme/alapja van az egésznek. Na, csütörtökön reggel ez történhetett a Jobbik helyi elnökével, aki Csongrád 2-es választókörzetében országgyűlési képviselőjelölt.

Tóth Péter a DK-s Binkszi Józseffel szokott csütörtökönként sajtóreggelit tartani a DK-irodában a Kiss Menyhért utcán, de ma hajnalban e-mailben jelezte a sajtó felé, hogy meghűlés miatt nem tud részt venni. Aztán leírta a következőket:

„Úgy látszik, igazam volt ismételten és a kormány továbbra is követi a munkámat Európa déli kapujában. A tegnapi napon, Orbán Viktor és Andrej Babis látogatást tett Röszkén és elmondták ugyanazokat a problémákat, amiket már a múlt hónapban is elmondtam a szokásos sajtóreggelinken. A fokozódó migrációs terhelés és az embercsempészet professzionalizálódása mellett, Orbán Viktor elfelejtette a nagyérdeműt tájékoztatni arról, hogy tized akkora – rendvédelmi állománnyal akarja megvédeni “Brüsszelt” – mint korábban. Továbbra is egy dolgot nem szeretne tudomásul venni hazánk fura ura: élő, emberi védelem nélkül, semmit nem ér a kerítés! Szükség van az önálló határőrség azonnali visszaállítására, mert csak ők tudják a békét és a nyugalmat fenntartani Európa déli kapujában – így Szegeden és a Homokhátságon is. Minden, rám leadott szavazat az Előválasztáson és a jövő évi választáson – az, egy-egy szavazat az önálló Magyar Határőrség visszaállításáért!”

Szóval ha legközelebb Orbán Viktor valahol a migrációról beszél, jobb ha tudjuk, hogy sunyiban éppen Tóth Péter Facebook-posztjait olvassa fel az asztal alól.