Site icon Szegeder Archívum

Epikus videóban rémül meg egy díszletet szerelő aktivistától a Mi Hazánk ifireménysége

Epikus videó került föl a Mi Hazánk Ifjai YouTube-csatornájára. Ebben saját leírásuk szerint az látható, amint

Vékony Csongor és Walter Pál Péter a Mi Hazánk Ifjai tagjai a Pride első rendezvényének helyszínén járt, ahol kifejeztük véleményüket.

A Mi Hazánk Ifjai fellép a Pride ellen

Vékony Csongor és Walter Pál Péter a Mi Hazánk Ifjai tagjai a Pride első rendezvényének helyszínén járt, ahol kifejeztük véleményüket.

Ez előbbi a szegedi filmvetítés félbeszakítása utáni vitáról lehet ismerős, ez utóbbi pedig a náci karlendítős Insta-sztorijáról. A videón a következőket láthatjuk:

A szélsőjobboldali párt, illetve elsősorban annak ifjúsági szervezetének akciózását az váltotta ki, hogy a szegedi propagandasajtóból értesültek arról, hogy iskolákban tartanak olyan érzékenyítő oktatást, amelyekben az LMBT+ emberekről esik szó. A melegpropagandaként lefestett óra bemutatóját mi is megnéztük, ide kattintva elolvashatja, mit láttunk.

Megnéztük az iskolai érzékenyítést, amitől majdnem meleggé vált a teljes szélsőjobb

Kezdetként elmesélik személyes történeteiket, majd a résztvevők kérdéseire válaszolnak. Nagyjából ennyiből áll a szélsőjobboldalon a demográfiai armageddon origójaként emlegetett Melegség és Megismerés iskolai érzékenyítés. Az elején kicsit elvesztünk a rövidítésekben, de aztán előkerültek a coming outon kiboruló anyukák és a rejtett kézszorítások is.

Exit mobile version