Mi is megírtuk, hogy a szegedi származású Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc pénteken tartotta az esküvőt. Egyáltalán nem Tihanyban, esetleg Tokajban tartották a lakodalmat, hanem Alcsúton a milliárdos egyik birtokán, persze a legnagyobb titokban. Bár a titok mégsem sikerült annyira, a teljes sajtó kint volt a helyszínen, miután kiszivárgott az információ.
Nagy volt a biztonsági készültség, az arborétumot a meghívottakon kívül lehetetlen volt megközelíteni, biztonsági őrök járkáltak mindenütt, a kordonokat pedig fekete ponyvákkal takarták be, hogy ne lehessen belátni, így képet se lőni. Hétfőn délelőtt azonban megtört a csend; Várkonyi kiposztolt négy fotót az esküvőről. Mivel posztjában azt írja, hogy a „képek felhasználása tilos és engedélyköteles”, így csak linkelni tudjuk alább a Facebook-posztot:
Log In or Sign Up to View
See posts, photos and more on Facebook.
A Blikk azt is kiderítette, hogy mi volt az esküvői menü:
Előételek:
- Homár-mangó krémfresch
- Fésűkagyló-wakame / citrushínár
- Polipsaláta
- Szusiválaszték
- Kaviár
- Szarvassonkarolád – töksajtkrém
- Konfitált libamáj – birsalma-vanília
- Ázsiai wagyubélszín – wontoncsipsz
- Magyar és francia sajtválogatás
- Gyümölcsök
- Salátabár – dresszingek
Leves:
- Ököruszály-, kakas-, fácánleves, kacsamájas tészta
Főfogások:
- Borjú bécsi – sajtos-krémes burgonya
- Őzsült, cékla – sütőtökrizottó
- Lazac, tintahal, polip, kalamataolíva – sült, töltött padlizsán, hollandi mártás
- Lazactortellini, homár, kaviár, homárbisque
- Bélszín, libamáj, demi szósz – szarvasgombás lapcsánka
- Töltött csirkemellfilé – édesburgonya
- Rántott vargánya — remoulade
- Kacsamell – káposztával töltött gombóc
- Karcagi birkapörkölt, pacal – sós burgonya
- Sült zöldségek
Gyerekmenü:
- Rántott csirke – rizibizi
- Bolognai spagetti
Éjféli vacsora:
- Töltött káposzta – friss kenyér, tejföl
- Borjúpaprikás tésztában
Desszert:
- Macaron lollipop, Toffifee desszert, Mont Blanc kockadesszert, kakaóbab
- Kockadesszert mangó-kókusz, Nuance eper-tonka
- Dome 4 csokis
- Amareno eckler